VamaOnline:

joi, mai 31, 2007

up side down

Cred ca mi-am sucit... gatul sau varianta cum te poate chinui durerea o zi intreaga dupa o nopate atat de linistita de somn.
Ati fi tentati sa credeti ca mi-am intors capul dupa straini musculosi in slapi de cauciuc sau dupa BMW-uri tunate pe centrul urbei, populate cu tarani si cocalari autohtoni. Nu, nu...am avut cel mai calm, linistit si superb somn, avand la baza reteta perfecta: un dus, un film, cola, tigari, geamul larg deschis, aer curat de noapte si lenjerie curata. Prima noapte cand m-am ascuns doar sub un cearsaf... si acum ma uit la monitor ca si Quasimodo, parca as fi oligofrena. Nu era suficient ca ieri mi s-au rupt slapii in drum spre prega si a trebuit sa-mi car piciorul ca o schiloada de se uita lumea la mine "vai, saraca, la varsta ei, lasa ca oricum nu e prea frumoasa" sau a trebuit sa strabat desculta jumatate de cartier cvasi-marginas. Si nici nu mai punem la socoteala ca maine e banchetul si nu e suficient faptul ca abia ma tin pe noile tocuri, mai trebuie sa ma si uit ca tampita-ugga-ugga-my-name-is-moron la lume. Si nu ma indur sa-mi cumpar Ben-Gay: 1. pentru ca se termina in Gay si are o consistenta de vasilina si miros de Orbit reciclat; si 2. pentru ca imi trebuie geanta..si bijuuri, si unghii, si freza...
...si voi fi cea mai sexy dezaxata de coloana vertebrala si voi dansa numai cu Quasimodo....sper

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu scapi cu Ben Gay daca ai descris bine ce ai patit - cumpara rapid Diclofenac unguent, maseaza usor toata zona (de 4 x / zi) si cheama in ajutor pe cineva sa te chinuie un pic:

Cum ?
E simplu: din spatele urechii pana la umar pe partea dureroasa ai "coarda" trapezului - marginea lui mai precis care acum este ca betonul (daca o atingi mai tare te doare de mori).

Cine te ajuta, va trebui sa apese cu degetul perpendicular pe muschi, din punct in punct, de langa par spre umar, dar nu chiar pe "coarda", ci un pic mai jos spre spate, cam cu 0,5 cm (este bine sa stai pe un scaun in acest timp sa poata aborda usor zona).

O sa te doara groaznic, dar, daca trece de 5-7 ori din punct in punct (fiecare apasare tre sa fie cel putin de 5 secunde, la limita suportabilitatii - vezi ca nu este masaj erotic, este ca sa isi dea drumul muschiul !!), vei scapa pana la banchet.

Distractie placuta !

Anonim spunea...

Ben Gay e foarte tare :))
Pe langa numele foarte inspirat... mirosul e nasol rau de tot. Te scoate din sarite dupa un timp :)

Anonim spunea...

Apropo de dans,chiar esti "ultima",nu stii sa te misti,ai dovedit si ieri asta.Se pare ca nu esti sucita doar fizic...:)

Anonim spunea...

acum te recunosc.mie de ce nu mi-ai spus nimic.iti faceam o frectie wireless.asta daca nu ai aloe heat lotion(crema rosie)de la forever.

Anonim spunea...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אווירה כפרית, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, שירות חדרים, אינטימיות, שלווה, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מציעים שירותי אירוח מיוחדים גם ישנו במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר מוגשות ישירות לחדרכם.

לפרטים אנא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]