VamaOnline:

duminică, aprilie 12, 2009

Ignore

Inca un mail. E al6-lea. Primesc in fiecre vineri. Va fi inca un mail fara raspuns saptamana viitoare sa ma astepte cuminte in inbox. S-ar putea numi ca ignor persoana, ceea ce simte, pentru ce lupta, pentru ce a fost. Eu m-as simti uitata. Da, se traduce prin ignoranta.

In schimb nu asi gasi sinonimie intre acest cuvant si o Lori mai mult decat decenta si treaza urcata langa Blonda ce puna muzica in Expi, ferindu-se de libidinosi ce se frecau insistent de sanii ei sensibili iesit la plimbare fara sutien, alaturi de alti sani sensibili pe care nu i-a mai privit de mult. In muzica aceea fara gen, Lori e normala, e in apele ei, nu e geloasa, nu suspecteaza, Lori vrea doar sa bea, sa se distreze si sa rada de tipele ce se uita urat la el, nu la ea, cand ea le pune mana pe fund. Si Lori danseaza, doar ca in club Lori e furioasa, violenta si ar dori sa loveasca. Lucru pe care uneori il face atunci cand lipseste de la orele de tae-bo. Libertate,mon cher, ce vrei tu sa te simti bine. Si daca nu stii sa te asezi langa sanii mei sensibili si langa mana ce cauta in pantalonii tai ultimele urme de barbatie, nu, nu, asta nu e ignoranta.

De aceea Lori vorbeste despre ea la persoana a3-a.

2 comentarii:

Anonim spunea...

STOP !

Anonim spunea...

Lorelei's blog. Cat timp l-am evitat.
"alegeti-va o identitate" Poate pana la urma noi doi nu suntem asa de diferiti Lori. Doar o pizda si o pula. Simplu si frumos.